AMD>INTEL (15-07-15)
سلام.
امیدوارم نماز روزه هاتون مورد قبول حق واقع گردیده باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز, شغلی موقتی انتخاب کردم ,حسابداری.
فعلا توی شرکتی که کار اموزی میکردم بهم نرم افزار هلو و کار کردن با نرم افزار های مالیتی و بیمه و حقوق دست مزد و نرم افزار های مالی و... را بهمون یاد دادن.(بیشتر اشنا شدم خودم,تا این که کامل یاد بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستش میخواستم دوستانی که تو بخش حسابداری فعالیت میکنن و یا کسانی که اطلاعی دارن از نوع فعالیت حسابدار ها, از روند کار و اینکه عملا وقتی حسابدار میشیم چه چیز هایی رو باید بلد باشیم, راهنمایی و مشاورم کنن.
(توی نت زیاد در موردش سرچ کردم. همش تئوری و کتابی بوده و درمورد اوضاع احوال جامعه امروزی و نحوه کار حسابدارای فعلی نبوده... ولی خوب از دوستان میخوام که تجربیات خودشون رو اینجا بیان کنند و توصیه و پند اندرزی دارن مارو دریغ نکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در ضمن ,معمولن یه سری از مدارک هست که باید همه کسانی که کارای اداری میکنن رو داشته باشن.مثل ICDL و زبان انگلیسی حداقل رو (این مورد رو از چند نفر شنیدم...ولی دقیق نمیدونم.در این مورد هم نظرتون رو بگید)
با تشکر
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 15-07-15 انجام شده است
AMD>INTEL (15-07-15)
|
|
یک زمانی کار حسابداری هم انجام دادم ولی حاضر نیستم دوباره سمتش برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . فقط یک نکته رو بگم اکسل رو باید فول باشی .
M3RS4D 50062 (15-07-15), SOHR@B (15-07-15)
یه حسابدار تازه کار وقتی میتونه به سرعت جلو بره که حداقل یک کار ریشه ای دیگه هم بلد باشه
برای مثال حسابداری که به کارهای ترخیص کالا مسلط باشه موقعیت کار بهتری پیدا میکنه
مثالهای دیگه هم در این خصوص میزنم
آشنائی با حسابرسی دارائی
آشنائی با سیستمهای نرم افزاری مختلف
آشنائی و پشتیبانی از شبکه کامپیوتر و مجاری سازی ( سیتریکس xenapp )
و ...........
اگر توی این شغل میخواهید پیشرفت سریع داشته باشید باید از فروشندگی جزع تا مدیریت کل همه چیز بدانید
AMD>INTEL (15-07-15), M3RS4D 50062 (15-07-15), SOHR@B (15-07-15)
دوست نرم افزارهای حسابداری تقریبا بیس اصلیشون یکیه
ما الان خودمون تو شرکت فقط صرف بخش مالی با یه نرم افزار به اسم هم کا ران سیستم داریم کار میکنیم
ولی تو بخشی که عملیات و مالی با هم ادغام هستن و... یه نرم افزار هندی داریم به اسم اینتگرا
کلا شما تو حساب داری از صندوق تا مدیر مالی باید جایگشت داشته باشی تا کلا بفهمی چی میگذره
ولی در کل اکسل خیلی برنامه خوبیه تمام سوراخ سمبه هاش رو یاد بگیر پ.ن چند وقت پیش تو یه سری صورتحساب به مشگل خورده بودم که با داشن و فرمولهایی که من خودم بلد بودم نمیتونستم به نتیجه برسم ولی رفتم بخش ای تی شرکت یه فرم رو برا اصلاح کردو با چند تا دستور ساده منو چند روز جلو انداخت
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 15-07-15 انجام شده است
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (15-07-15), M3RS4D 50062 (15-07-15), nima_hl (15-07-15)
سلام و با تشکر از اقا امید - نیما - سهراب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد اکسل رو باید حسابی جدی گرفت و البته باید مهارت ICDL رو کامل بلد بود.چون واقعا لازمه و البته حداقل تسلط به زبان و همچنین فرمول های مهم و اصلی اکسل (همون طور که اقا امید و سهراب اشاره کردن)
اشنایی با بقیه نرم افزار های حسابداری هم تجربه و البته قدرت یک حسابدار محسوب میشه...
و البته یه سری موارد دیگه هست که هر حسابداری باید بلد باشه...
- اظهار نامه مالیاتیو معافیت ها و بخشودگی های ربوط به اظهار نامه
- پر کردن جداول اظهار نامه به صورت کاملا عملی
- محاسبه قیمت تمام شده ,خرید ,فروش ,حسابداری مواد و کالا
- روش قیمت گذاری کالا و انبارگردانی
- حسابداری مربوط به چک و خزانه
- حسابداری مربوط به تنخواه گردان و هزینه ها ,حسابداری ,استهلاک ها و نرخ و روش های آن
- محاسبه سود و زیان و ترازنامه اصطلاحات آخر سال و بستن حساب ها و تهیه گزارشات
- روش های کدینگ سر فصل های حسابداری
- انتقال مانده حساب ها از سال مالی قبل به سال مالی جدید
و کلی موارد دیگه که اینارو از سطح وب و یه سری اموزشگاه ها بطور کلی اوردم...
امید وارم کمکی برای افراد تازه واردی مثل خودم باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks